VIP ontvangst in Dordrecht.

Hoi Stouterd,

Ik heb er zin in. En heb ook nog eens een heus VIP nestje voor ons. Een plekje in Dordrecht waar ik je discreet kan ontvangen. En je met zekerheid vaker terug komt.

Wil je meer weten, stuur me dan een berichtje via whatsapp.

*Ik bied private Companionship en Social Companionship. Ik verkoop geen seks. Je betaalt voor de tijd dat ik bij jouw of jullie verblijf in privé, of als sociaal companion. Seks is de beloning binnen een sociale verbintenis. Verbintenissen die ons de kracht geven eigenwaarden en achting voor ons zelf te ontwikkelen. Een essentiele behoefte die bijdraagt aan onze identiteit en eigenwaarden binnen een gezond leven. 

Lees meer >

Blijf nog eventjes bij me, Stouterd.

“Ik wil je nooit meer kwijt.”, We kennen dat gevoel, mensen om ons heen te verliezen, terwijl we er wel voor elkaar kunnen zijn. Elkaar op enig moment gevonden hebben en na onze ontmoeting er geregeld nog eventjes op terug willen komen.

Om elkaar niet uit het oog te verliezen. Ik je als eerste kan en mag informeren over nieuwtjes, registreer je dan op de site.

Een aantal kleine vraagjes die ons in de toekomst helpen mijn diensten naar jouw of jullie, te kunnen verbeteren. Alleen velden met een * zijn verplicht. En de overige velden helpen mij de verplichte velden voor jouw in te vullen, mochten die niet duidelijk zijn.

Tevens geeft het registreren je de mogelijkheid om reacties te schrijven op berichten die ik plaats.

Kijk gerust rond hier op de site. Ik geef zo veel mogelijk weer via de pagina’s in het menu en verwijs in mijn berichten naar vernieuwingen in mijn dienstverlening.

Groetjes en Kusjes, Alexia.

Lees meer >