Ontvangst

Ik kan ontvangen in Hellevoetsluis

Stoute Dames, Heren en Koppels,

Ik ben zeer verheugt je te kunnen melden, te kunnen ontvangen in Hellevoetsluis. Ook is Escort mogelijk voor Hellevoetsluis en omliggende gemeenten. Als je geïnteresseerd bent, bel me dan even voor het doorgeven van je reservering. Of geef hier je reservering door.

Ik ontvang in een kamer waar je discreet het pand kunt betreden. Ik zal je aangeven wat we kunnen doen en wat niet. ik zal je vragen, wat je in de afgesproken tijd graag zou willen doen. Mijn doel is dan ook altijd, dat je met een glimlach en tevreden ons bezoek afsluit. En dat moment nog lange tijd zult herinneren, als zeer prettig ervaren.

Weet je niet zeker of jouw fantasie met mij kan, vraag het even via whatsapp of per telefoon.

06 33 88 25 75

Voor ontvangst tarieven, zie deze pagina.

Afspraak maken voor ontvangst in Hellevoetsluis.

Als eerste wil ik je vragen om mij te bellen. Jij mijn en ik jouw stem even  gehoord heb, je kunt dan wellicht vragen wat mijn grenzen zijn.

Ik zal je vervolgens vragen om mij een selfie van jouw toe te laten komen. Dat kan per e-mail naar alexia@lexyalexia.nl , via het reserveringsformulier, via whatsapp naar telefoonnummer 06 33 88 25 75 (als mobiele gebruikers, kan je op de groene whatsapp knop  drukken linksonder op dit scherm) en via het chatscherm rechtsonder op het scherm . Jij hebt mij voor onze date gezien, dat wil ik ook graag. Ik ga zeer discreet om met deze informatie.

Je kunt vervolgens  een tijd doorgeven en met mij afstemmen hoe laat de ontvangst kan plaatsvinden.  IK geef je dan ook de kosten door die ik aan het begin van mijn ontvangst van jouw wens te ontvangen.

Uiterlijk 1 uur voor je gewenste afspraak vraag ik je mij te bellen. Ik geef je dan het adres door. En verwacht jouw vervolgens op dat adres op die afgesproken tijd.

Ik hoor graag van je………