Over mij

 Hi, ik ben Alexia, een ambitieuze, avontuurlijke dame met een onschuldig uiterlijk. In het dagelijkse leven en op mijn werk heb ik veel verantwoordelijkheid en die neem ik heel serieus. Maar in mijn vrije momenten wil ik van het leven genieten en nieuwe dingen uitproberen, en dat doe ik het liefst samen met iemand. Ik ben altijd in voor avontuur, spanning en ontspanning zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik houd ontzettend van diepgaande gesprekken over verschillende onderwerpen, maar vind het ook heel fijn om even niets te zeggen… en gewoon te genieten van elkaar. Wil je date die zowel intellectueel als sensueel is, ga dan met mij op stap. Je zult snel zien dat achter mijn onschuldig voorkomen een stout kantje schuilgaat…

Grenzen

Voor jouw en voor mij zijn grenzen belangrijk. Wat wel kan. Wat misschien wel kan en wat absoluut niet kan. Zodat grenzen duidelijk zijn. En het prettige en gezellig wordt. Heb je die grenzen, laat ze gerust weten.

Voordat ik iets voor je kan betekenen heb ik grenzen die het voor mij veiliger maken en naar jouw eerlijk over wat je kunt verwachten.

Daarvoor vraag ik je om afspraken alleen te maken via whatsapp, zodat afspraken niet verkeerd begrepen worden. Tevens is wat wij schrijven, tussen ons en kijkt er niemand mee. Wat bij sms wel is.

Ik vindt het belangrijk dat ik weet bij wie ik moet zijn en wil daarvoor een selfie van jouw. Zonder een selfie maak ik geen afspraak. Ik vraag daarbij expliciet niet om een naaktfoto. Een normale portretfoto is afdoende.

Verder bel ik nooit op. Ik reageer alleen als ik een bericht heb ontvangen via whatsapp. Wil je geen berichten van mij ontvangen, blokkeer dan mijn nummer of geef het even aan. Zet je mijn nummer in je telefoonboek dan kan je ook statussen van mij ontvangen. Wil je dit niet, verwijder mij dan uit jouw telefoonboek.

Verder lever ik geen diensten als je leeftijd jonger is dan 25 jaar. Zou ik dat wel doen, dan doe ik dat tegen mijn zin in, wat niet de bedoeling kan zijn. Wel vind ik het vleiend van deze jonge mannen. Maar ik kan er persoonlijk niks mee. En vraag daar dan ook alle begrip voor.

Als je me belt en ik ben bezet, dan kan het zijn dat je een sms’je van me ontvangt met het verzoek om mij een Whatsapp bericht te sturen.

Leeftijd: 47
Nationaliteit:Nederlandse
Locatie: Hellevoetsluis/ Kerkrade
Haar: Bruin Lang
Lengte: 1.68 cm
Postuur: Normaal
Cupmaat: C
Favoriet keuken : Sushi Mmmm
Piercings and tattoos:Nee
Opleiding: VWO
Talen:Nederlands, Engels, Duits
Borsten: Natuurlijk
Oogkleur: Donker bruin
Gewicht: 74 kg
Kledingmaat 40-42

Korte info:Intelligent, ambitieus, girl next door.

Sterrenbeeld Weegschaal

Extra services: Massage, Lesbisch, Trio (v/v/m), Striptease, Parenclub, Privé Sauna.

Sporten: Fitness, paardrijden
Hobby’s en interesses:  Muziek , lezen, cultuur, city trips, dans, musical, dining, koken
Kledingstijl: Sportief, Casual, Smart Casual, Tenue de Ville, Cocktail, Black tie,  Urban

Favoriete merk lingerie: Victoria secret
Favoriete drank: Lambrusco, pilsen bier
Favoriete parfum: DKNY Be delicious

Idee voor gift: Lingerie, schoenen, sieraden, tassen

Favoriete plekken: Maastricht, Rotterdam

Voor mijn tarief klik hier.