Breakfast, Lunch en Dinner date

Ik ben bijna dagelijks beschikbaar voor een Breakfast, Lunch en Dinner date vanuit Hellevoetsluis. Voor social companionship geld een lager uur tarief. Hier gebruik van maken is de ideale gelegenheid om elkaar eerst te zien, als de stap naar een private companionship jouw nog te groot is.

Breakfast date (7:00 uur tot 8:00 uur)

Lunch date (12:30 uur tot 13:30 uur)

Dinner date (18:00 uur tot 19:00 uur)

Kijk op deze map, voor beschikbare B.L.D. gelegenheden.

Indien je van 1 van deze 3 dates gebruik maakt en deze date is je bevallen, dan kunnen we aansluitend naar onze discrete ontvangst lokatie gaan. Dit kunnen we tijdens de B.L.D.-date bespreken. Ik houd daar altijd rekening mee en tijd voor vrij. Echter is dat geen verplichting.

De kosten voor de Breakfast, Lunch of diner zijn daarbij voor jouw rekening. Ik zal tijdens de date met je overleggen wat we bestellen en daarbij rekening houden met jouw budget. Zorg dat je op deze date altijd 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig bent.

Belangrijk is wel te melden dat deze dates minimaal 48 uur van tevoren gereserveerd dient te worden, ook bij de BLD-gelegenheid indien dit vereist is.  En uiterlijk 1 uur van tevoren, telefonisch bevestigd. Dus ook de breakfast date, die dan dus om 6:00h s’morgens bevestigd dient te zijn.

Na bevestiging zullen we elkaar treffen in het Centrum op de afgesproken lokatie.

Kijk op de tarievenpagina voor de kosten.

De beste tijd voor, ontbijt, lunch, en avondeten als je opstaat om 7.00 uur.

  • De optimale tijd om te ontbijten is 7.15 uur.
  • De beste tijd voor de lunch is 12.40 uur en het beste voor dineren is 18.15 uur
  • Verlaten van het avondeten later dan 19:00 uur zorgt ervoor dat je een gedeelte van je dinner niet verbrand, waardoor je dus aankomt.